Марки

MCS

През 1987, съчетавайки легендарния начин на живот от aмериканския запад с изключителното италианско качество, е създадено  сътрудничеството между американските собственици на марката и уникалното 150 годишно наследство на Marzzoto Group Italy.

Fred Mello

Брандът Fred Mello се ражда през 2006 година да представя успешния и динамичен мъж. Само за няколко сезона марката се утвърждава като една от най-интересните в „кежуъл“ панорамата, предлагана в едни от най-добрите магазини в Италия и чужбина.

AMBITIOUS

Основана през 2008г. AMBITIOUS е марка за обувки и начин на живот, родена от семеен бизнес, базиран на ценностите за качество, традиция и съвършенство в производството. Технологични иновации и превъзходство в производството ни позволяват да създадем продукт с висока стойност и международно признание

UNIFORM

Историята на UNIFORM Jeans е над 30 годишна, започвайки от 80-те години на миналия век до днес, никога забравяйки миналото, но винаги обърната към настоящето и още повече към бъдещето.  Днес, миналото е представено от легендарната епоха на 80те, когато марката е родена.

CALAMAR

Нашите визии са  удобни, лесни, изчистени и без излишни украшения и гарантират цялостна стилна привлекателност.  Това е нашата ежедневна страст и ни движи. Чувствайте се комфортно с Calamar и изпитайте уникален ефект.

1954. Годината, в която започва приключението на основателите. Епоха, символ на вечната елегантност, на култа към изтънчеността, присъща на жестовете и обичаите. Ретро визия, отношение в търсене на красота, което напълно отговаря на природата на мъжа, отразяващ марката, пътешественик по света със склонност да се наслаждава на живота, като се фокусира върху образите и страстите на ежедневието.